masih belum sempurna

Sunday, October 30, 2011 2:29 AM Posted by solihin hasan
lame btol taip2 kat blog nie..da lame x up to date blog nie..hehehe..biase la manusia nie mane pernah ade mase yg bnyk..kalo ade mase pon skg nie tdo je la yg ak slalu nk wat..sbb nye xpnh ckup kot tdo..da la kelas tiap2 mggu awl..sekse bijik mate aku..hehehe..bkn tu yg ak nk update kan skg nie..tp tengah2 mlm nie tbe2 lak rase nk taip2 kat blog nie..nk ckp kang susah..nie je la yg ley ak wat..hmmm~~manusia nie kan kenape lah dicipta kan ade je yg kurg..tp kalau lah manusia nie sempurna konfom aman sejahtera dunie nie..xnk skop yg jauh2..just nk skop kan kat dri sndiri je mlm nie..aku pon xtaw lah npe aku jd cmnie..mmg la tuhan tu da ciptakan ak cmnie..xkn la xnk bersyukur ape yg ad dalam dri ak nie..kdg2 org kate tgk dari jauh mcm sempurna je mamat nie kan..tp tu lah..ak nie bukan nye malaikat yg xde cacat cela nya..ak nie seorang insan..kdg2 xdpt nk control kdg2 plak ley control..yg xley nk control tu lah bnyk dalam dri ak nie..byk nyusah kan org..suke sgt pkir bukan2..tp nk wat cmne da bnd tu mmg ade dalam dri nie..nk buang pon makan mase yg lame kot..da tu dari kecik lg da ade perangai cmnie ape ley wat kan..buat mase skg nie sdg berjuang nk kurgkan ketidaksempurnaan tu..tp kdg2 ade gak terlepas sekali dua tu xley nk watpe lah kan..yg paling xley nk buang cpt sgt pkir bnde negative yg akan datang..xtaw lah ngape jd cmtu..nk kate xpkir lebih pade pkir da nie..haha..then nk wat cmne da itu kekurangan yg ak ade..ape boley ak wat??da cube da nk buang..mintak maaf da byk kali da tp still bnde yg tu gak la yg ak wat..tp masalah nye npe la bnde yg ak xske tu slalu sgt muncul depan ak..then bnde tu lah wat ak jd pkir negative je..ble la nk pergi nye perasaan prasangka nie..tp kdg2 perlu jgak ad prasangka tu..kalo xde nt susah plak kan..ak xtaw nk ckp cmne da tp ak rase org yg ade sekeliling ak tu mule da rase xsng dgn perangai ak yg ntah ape nie..tp what can i do??itu kelemahan ak..maafkan ak kalo itu membuatkan 'kau' rase mcm tertekan dgn ak nie..bkn nye niat ak nk wat cmtu...tp perasaan tu membuak2 sbb kalo ak da bnci bnde tu tp ak ternampak pulak mule lah fikiran ak nie jd mcm haram..merepek2 ak fikir..padahal org tu xde wat pape pon..elok jer diam xde wat prangai..just ak nie jer yg susah nk btol kan kekurangan ak nie..ye ak mengaku tu sume mmg salah ak..tp ak xtaw nk wat cmne lg..tu mmg ketidaksempurnaan yg ak ade..kite nie manusia mane lah pernah ad yg diciptakan sempurna..even kalo tgk da mcm sempurna tu mst ade jgak kekurangan nye..last but not the end mnx maaf aje lah yg ak ley wat..coz itu kekurangan yg aku ade..tlg lah cube terima seadanya..ak xpaksa..tp ak sdg mencuba mencukupkan ape yg ak kurg tu..just give me some time..

1 Response to "masih belum sempurna"

  1. chapdol/doe Says:

    nah amek 2 minit haha

Post a Comment