kembali mengupdate!!

Monday, September 5, 2011 5:11 PM Posted by solihin hasan 0 comments
pergh lame gile ditinggalkan bende alah nie..almaklumlah kesibukan menghalang segalanya..kerja2 tu jer lah yg dibuat..sampai raya pon kerja gak..but tu normal jer bg aku..same for the year yg sblmnye..ad hikmah disebalik terjadi nye sume2 tu..tak terfikir pon nk jd sume nie..tp tu lah takdir dah menentukan segalanya..cewah berfalsafah pulak..actually nk update pon bosan coz xde ape nk update..nothing to say..berhijrah ke sana ke sini buat kite be more alert with the environment nie..mencari sesuatu yg sukar dicari tu lah pengalaman hidop..semua yg terjadi nie mmg ade ketentuannye..but ak nie suke ikot flow jer..mcm2 yg terjadi..gembire sane-sini..sedih sane-sini..tp hidop nie mst diteruskan..even bnde yg kte wat tu sukar..semenjak ak kje nie..mcm2 org aku jumpe..tp tuhan tu mmg nk tunjuk kan kat aku yg org yg kte tgk gembire tu bukan sume nye gembire jer..ade jer crite yg disebalik kegembiraan mereka..byk sgt sebenarnye aku nk taip..tp da kesuntukan mase..ade mase nt ade lah lg..