rutin da x same daaa

selame hari nie idop aku normal aje..dari hari ke hari normal cm byase aje..but now my life changes lol~~haha..pelukis itu telah melukis sesuatu yg tidak normal bg aku sebelum2 nie..hahaha..pecah perut aku di buat nye..gelak x abes, senyum selalu..haish..ini sudah menukar keadaan aku sblm2 nie..hahaha..tp bile pelukis nie tbe2 jer xde idea, aku pon abes lah..tp keadaan tu berlaku sekejap aje..hehehe..btw aku ngn pelukis nie like complete each other..ahaha..aku mmg suke tingkah laku die..exaggerate aje semedang time die lukis..hahahaha!!!siap dgn style lg..mmg aku xley lupe lah..hahaha..dgn mimik muke nye..huh!!ilang sume stress yg ade dalam pale otak nie ble tgk..hahaha..die mmg gile2, kalah lah gile2 aku nie..hahaha!!aku xprnh lg jumpe org yg cmnie sblm nie..mampu wat aku gile kot..hahaha..tp mmg aku da crazy on u lah..hahaha!!tp peristiwa yg berlaku yesterday itu mmg aku xley lupe..kalo aku igt mst aku nk sengih sorg2..hahaha..bygknlah excercise lepas mkn..pastu ley pulak men pukul2..dalam kawasan restricted plak tu..hahaha..gile x gile tu..btw i'm hepy wit that..sbb nye itu yg laen nye pelukis aku nie..hahaha..nk rahsie pon susah..taw aje sume yg berlaku..nk sorok pon xley..ahaha!!!tp ok gak cmtu..xpyh nk selindung n cover2 dah..hahaha..yg aku nk katekan skg nie die telah mengubah corak hidop aku nie..corak tu aku xprnh jumpe lg..hahaha..sungguh menarik!!!thanks~~

news feed!!news feed!!!hahaha..

hey2!!kau2!!eh bukan kau lah!!kau tuu~~haaa..yg tu lah..hahaha..ape lak aku mrepek nie..hahaha..sje da lme aku x ngarut2 nie..haha..tp yg benar nye topik itu mmg benar..hahaha..xtahu lah aku da mls nk pkir ape yg org nk kate..just go for it!!hahaha..then ble da found haaaa...itu lah yg terjadi skg nie..mule2 just dering2 jer..hahaha..n then tttuuuuuuttttt~~~~~no komen..haha..terlupe lak..that my rite kan do ape yg ak nak..haha..ak tahu ape yg terbaik utk ak..bukan ak nk jdkan jantina itu sbg penyebab sume nie..tp kdg2 kne gak caye ngn instinct dri sndri tu..kan??ape slah aku memilih ape yg ak nak..n ak taw lah cmne nk uruskan bnde tu..xpyh lah nk judge ak nie mcm2..i did wat i wanna do..sume nk yg menarik kan dlm dri nie..so ape lg,ak cume berbuat sedemikian utk menggapai kegembiraan itu..hahaha..walaupon ak taw da byk org yg agk bengang ngn ak nie...SO WHAT??do i care??hahaha..tp jd manusie nie kne lah sedar gak kan..xkn nk perangai cmtu aje...jgn jd bongok lak..hahaha..bkn nk bongokkan sape2..bermonolog dalaman jer..xde kne pon kat sape2 bongok tu..ahaha..ak sdar ape yg ak wat nie..taw kot ape baek buruk nye..haaa..bile bnde tu da hak kite amk aje lah..watpe nk biar2 jer..wasting aje..ble da xdpt mule la nk nyesal2..hahaha..tp skg nie sudah pon success..ahaha..success ape???haaa..biar menjadi success jer..kalo xbgtaw pon tahu aje..kan??hahaha..yg pelik nye ak nie cm taw2 aje..kan..ade org intai tempat ak nie..hahaha..btw ini hanya hiburan utk mereka yg inginkan sesuatu yg agk menyakitkan...ahahaha!!!kejam nye aku..abes ak nk wat cmne lg kan..da jln crite tu mmg cmtu..terime aje lahhh..hahaha..btw aku tetap berwarna-warni skg nie..terima kasih kepada pelukis itu kerana mewarnai kertas yg sudah kabur2 tu..jelas terlihat seni tu..hahaha..buat mase nie dan mase2 akn dtg aku sudah bercadang utk tetap kat pelukis ni jer lah..agk menarik hasil karya beliau..hahaha..itu mmg tak dapat dinafikan lg..dan die pon taw ape hasil lukisan yg aku nak..hahaha..lastly..I LIKE YOUR "ART"....

bertelenovela

drama,drama,drama...kat dunie ni pon mmg pentas drama pon..so xkesah lah sape pon nk drama2 nie..haha..kalo da jd dri kte pon org sekeliling mst rase yg kte nie brubah lah ape lah..haish..thinking tu inside the tempurung aje lg..open minda lah bru lah boley berjaye di mase depan..tp kdg2 open sgt pon jd laen plak..hahaha..ish2..wat tu salah,wat nie pon salah..hadoih..pelik2 jer lah..hehehe..btw my world going to change from time to time now..hahaha..make sure that uols eyes are not effect from the things dat happen di depan kalian semua~~i like dis telenovela~~~lalala~~

its all about happiness today

Sunday, February 6, 2011 8:40 PM Posted by solihin hasan 0 comments
suke3!!!hahaha...xsangka sungguh ek sbb nk tgk ak sggup tu xtdo...kesian~~hehehe..tp berbaloikan arynie..xde lah waste cmtu aje..u make me smile lah dear..huhu..lokasi nye sgt menarik kot..hahaha..ak pon cm x caye jer ley wat something yg agk seronok kat ctu..hahaha..mate da layu tp kuat kan jugak yea..ak taw da td..tp inilah mase yg akn ak kenang when wit tuuuuutttt~~hahaha..rahsie ok..kerajaan pon xley taw..ak igt kan maen2 jer pg td..tp ble dgr sore tu bersungguh bunyi nye..xbaek menghampekan org yg da bersungguh kan..ape lg ak pon bersiap siaga lah..hahaha..smpi2 tgk muke tu ltey sbnrnye kan..yelah jalan jauh lak tu..penat smlm pon xabes lg lak tu..haish..kesian jer tgk muke yg penat td tu..hehehe..tp yea lah lpas nie xtaw lah ble lg yg akn dpt moment2 like that back..hahaha..da la tbe2 lari ble org yg dikenali tgk..ape daaaa~~watpe nk tkot..hehehe..arytu ade gak ckp kan..ble org nmpk tu bia je lah..hehehe..we don't do things yg "melampau" pon td..kan3??hehehe..but today i'm feel like new soul again lah..hehehe..rase cm dunie tu baru ade utk ak..hahaha..yea lah sblm2 nie penah lak ak nk wat cm aryni td..hehehe..btw masyeh yea for being like dat wif me..ak sentiasa menghargai nye..hehehe..xoxo!!!hahaha!!!

da abes da cuti(cuti ker aku??)

9:59 AM Posted by solihin hasan 1 comments
ary nie laz day cuti..kje pon ad yg xsetel lg..haih..solihin2 ape lah ko nie..
ak pon xtaw time cuti mase ak g mne jer..hahaha..btw moOd xde lah nk tulis2 nie..xtaw lah npe..hahaha..soo xtaw laaa~~`

aku cuma manusia biasa tidak berbeda dari kalian semua

one day something juz appeared in front of me..ak xmntak pon sume nie..xkan lah ak nk lari plak dari sume nie..watpe lak nk lari kalo da cerita ak cmnie kan..hahaha..biar lah ak, ak bkn hak siape2 ok..please do understand ek..sume manusie ade hak mereka..mcm lah ak xtahu..makcik2 semua xbek lah asyik wat cmtu jer..
ape daaa~~apesal lah kalo ape yg ak wat tu laju jer kat mate korg??hahaha..ak pon ade life gak..btw slame nie bkn nye kalian semua knal bgaimane ak nie..hahaha...jgn tgk muke buku jer..hahaha..pastu nk tafsir ek..xbagus tu..penat lah xjd sape dri ak nie..asyik dok senyap aje..hahaha..tgk aje ape yg berlaku..haaa..dis time is my turn lah plak..skati lah ape pon ak nk wat!!!ahaha!!hak ak nk wat tuuuuu~~hak ak nk wat niiieeee~~haaaa...letey da asyik kne jge mlot org aje..haish..susah la nk idop cmtu..kalo artis xpe lah juge kalian buat begitu....hahaha..jgn kate ak xtaw ek..i do know ape yg berlaku ok..saje wat2 pejam mate jer..hahaha...nk tgk jauh mane org-org-org dan org mengambil tahu ape yg ak lakukan...ahaha!!!tgk lah puas2 yea!!bg kau aku xbermaksud nk menyakitkan ker ape ker..let the time do their works rite??haaaa...hidop nie xadventure lah kalo dok mendap aje..bosan2..so for u plak, xpyh nk pkir ape org nk kate ok..u have ur rite,..doesn't mean that i can't be something that near wif u..hahaha!!!apelah ak merapek nie...tp ape pun ak phm setiap nada bila kau berbicara..hehehe..but its to early kan??no need for rushing2..hahaha..nk g mane laju2??kan??bkn nk tuuuuuuuuu***** pon..awl lg..masih ade mase utk mengkaji ape yg ptot..hahaha...sila paham sendri ayat td..hahaha..

some say clapping with one side hand not make sound soO please clap with me~~hahahaha

Tuesday, February 1, 2011 3:45 AM Posted by solihin hasan 0 comments
ahaha..bosan punye pasal smpai 3 post 1 ary..tulah sape suroh xbalik kan..padan muke..hahaha..org laen sebok balik umah aku sebok xnk balik..ape nk jd lah ngn aku nie..btw that not the things hehehe..mule2 aku kenal aku rase sesuatu..ble aku pkir balik mungkin aku nie jer yg perasaan lbey..ahaha!!tp dari sehari ke sehari the something is start to be something..hahaha..ape aku merepek nie..haish..aku pon xtahu tbe2 aku rase aku perlu wat cmtu..aku mule rase cm takot jer hilang something tu..hehehe..aku pon mulelah melakukan sesuatu tu..ape dowh aku nie dari td something ngn sesuatu nye..hahaha!!nk cakap segan..maklumlah just for a while know xkn lah nk ckp about something..hahaha..tp bialah aku mrepek dlu sorg2..hahaha..mcm2 aku nie..dari 1 1 aku wat..hmmm..ntah lah aku pon da xphm da ngn dri aku nie sebenarnye..btol gak ade org tu kate aku nie cepat melupakan sesuatu..tp org yg cakap tu tahu ker ape yg aku rase time tu??aku bukan nk berlaku kejam ker ape..tp ntah lah aku rase da situ fullstop nye ape lg yg aku ley wat..aku bukan nye malaikat..but now something telah terjd..ape yg aku ley wat, aku cume manusie biase jer..yg terjadi skg nie bukan kehendak aku..dan bukan aku yg merangka segala cerita nie..so please do understand..btw u that understand wat i'm talking about i hope u will clap with me one day..hahaha..

satu pesanan yg boleh berguna

2:32 AM Posted by solihin hasan 0 comments
remember dis oke


when we love "something",
we must able to let it go..
coz when it doesn't come back, the "something" is not meant to be for u..
but if it come back that "something" is yours..